Названо рецепт приготування макаронів, які можна під час схуднення

Названо рецепт приготування макаронів, які можна під час схуднення 1

локшина, паста і макарони мало у кого асоціюються зі здоровим харчуванням. У зв’язку з цим існує думка, що при схудненні вони категорично протипоказані. Результати проведеного вченими експерименту показали, що це не так.

учасникам експерименту було запропоновано вживати страви з макаронними виробами в різні дні. Одні їли тільки свіжозварені макарони, інші їх розігрівали, а треті вживали тільки холодними. Як виявилося, найменше рівень цукру в крові підвищується від розігрітих страв.

даний феномен пояснюється тим, що в процесі охолодження макаронів структура крохмалю починає змінюватися. В результаті утворюється клітковина, стійка до руйнування ферментами організму. Вона забезпечує більш тривале відчуття ситості. Весь цей час людина не відчуває голод.

автори експерименту рекомендують вживати пасту при схудненні тільки в розігрітому вигляді. В цьому випадку вона не буде шкодити фігурі. До слова, цей спосіб також працює з рисом і картоплею.

Автор публікації

офлайн 1 день

Вебмастер

Коментарі: 0Публікацій: 263
Вам також може сподобатися
Авторизація
*
*
Генерація паролів