Названо продукти, які можуть спровокувати інфаркт

Названо продукти, які можуть спровокувати інфаркт 1

вживання продуктів з високим вмістом натрію, трансжирів і насичених жирів сприяє розвитку процесів, які можуть привести до інфаркту. Фахівці американського фонду Серця пояснили, що трансжири і насичені жири сприяють підвищенню рівня холестерину. В результаті ризик виникнення інфаркту зростає.

джерелами насичених жирів є:

  • вершкове масло.
  • Свинина, баранина і яловичина.
  • куряча шкура.
  • Шоколад.
  • кондитерські вироби.
  • Фастфуд.
  • кокосова і пальмова олія.

трансжири в основному містяться в оліях, оброблених методом часткового гідрування. До їх джерел можна віднести:

  • вершкове масло.
  • Маргарин.
  • рафінована рослинна олія.
  • торти і тістечка.
  • Попкорн для СВЧ.
  • виробнича випічка.
  • Шоколад.
  • Майонез.

натрій найчастіше міститься в оброблених або консервованих продуктах на кшталт заморожених обідів, випічки, ковбасних виробів, готових супів та ін.він затримує воду в організмі, що призводить до зростання артеріального тиску.

Автор публікації

офлайн 1 день

Вебмастер

Коментарі: 0Публікацій: 263
Вам також може сподобатися
Авторизація
*
*
Генерація паролів